perjantai 6. kesäkuuta 2014

9+6, Pahoinvointi-rage

Voi hyvänen helvetti sanon vaan.

Heräsin aamulla väsyneenä (kuten aina), mutta valmiina lähtemään aloittamaan ensimmäistä työpäivää uudessa työpaikassa. Mutta mitäs sitten sattuikaan? Päiviä poissa ollut pahoinvointi iski mielettömän vahvana eikä keksien nakertaminen, juominen, syöminen, makaaminen, oksentaminen tai mikään tuntunut auttavan. Olin oikeasti niin heikkona että juuri ja juuri sain käytyä suihkussa ja sitten pukeutuessani/yrittäessäni meikata pyörrytti ja juoksin vain uudestaan halailemaan pönttöä. Siispä erittäin nolona ja ylpeyttäni nieleskellen jouduin soittamaan työpaikalle ja kertomaan tilanteestani. En millään olisi todella raahautunut edes bussipysäkille saakka. Ei siinä kuitenkaan ollut onneksi niin suurta ongelmaa kuin olin kuvitellut ja pääsen aloittamaan nyt sitten maanantaina, mutta kyllä hävettää ja raivostuttaa.

Hyvän asian puolesta joo, mutta vittu vois nää pahoinvoinnit ja elämäni pahimmat heikotuskohtaukset jo pikkuhiljaa väistyä. Anteeksi kielenkäyttö, ei vain ole aikoihin harmittanut ja hävettänyt näin paljon.

2 kommenttia:

  1. Voi sua, uskon että tympäsee!! Ikävä tilanne :( Tsemppiä jaksamiseen ja toivotaan parempaa onnea maanantaille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pahin ärsytys on onneksi jo poistunut, mutta pitää tosiaan toivoa peukut ja varpaat ojossa parempaa oloa maanantaille. Toista kertaa kun ainakaan millään enää voi saikuttaa.

      Poista