keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Alkushokki

Tämä raskaus ei ollut suunniteltu. Se alkoi täysin yllätyksenä, ihan jo siitäkin syystä, että raskaaksi tullessani söin (ja olin syönyt jo vuosikaudet) e-pillereitä. Tottahan aina kun seksiä harrastaa on raskauden mahdollisuus olemassa, en kuitenkaan missään nimessä osannut odottaa tätä.

2.5, päivä vapun jälkeen, lähdin hakemaan apteekista lisää e-pillereitä. Rahatilanteeni ei kuitenkaan ko. hetkellä ollut kovin suurenmoinen, joten matkalla apteekkiin päätin lykätä pillerihankinnat ensi viikkoon ja ostaa niiden sijasta raskaustestin, kuten joskus ihan oman mielenrauhani takia teen. Kotona pissasin tikkuun kuten kymmeniä kertoja ennenkin, odottamatta tulokseksi mitään muuta kuin negatiivisen tuloksen osoittamaa yhtä viivaa. Tulosta odotellessani puuhailin samalla kaikkea muuta ja hetken kuluttua vilkaisin tikun näyttöön aivan ohimennen. Siihen alkoi muodostua yhden viivan sijasta haalea toinen. Sydämeni hyppäsi kurkkuun, ajattelin että eikai tämä vielä mitään tarkoita. Tuijotin tikkua ja viiva sen kuin vahvistui. Sydän hakkasi entistä kovempaa. Paniikki alkoi iskeä, tämä ei vaan voi olla totta. Shokissa juoksin keittiöön, takaisin vessaan, keittiöön ja takaisin tietämättä ollenkaan mitä tehdä. Elämäntilanne ei ole oikea, miten tämä on edes mahdollista, en voi kertoa tästä miehelle, pakkohan minun on, voieivoiei, mitä helvettiä minä nyt teen.



Mies oli matkalla töistä kotiin ja soitti tavanomaisen puhelun. En voinut millään pitää tietoa itselläni vaikka ensin yritin ja kerroin.


Tästä päivästä on nyt melkein kuukausi aikaa ja alan pikkuhiljaa sopeutua ajatukseen että meille todella tulee vauva. Olla asiasta onnellinen ja uskoa, että me pärjäämme kyllä, vaikka elämän- saati rahatilanne ei todellakaan ole ihanteellinen. Me pärjäämme kyllä, ja meistä tulee perhe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti